Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Home » Bronnen boren

Bronnen boren

Bij Mos Grondwatertechniek kunt u perfect terecht om uw bronnen te laten boren in diverse situaties. Al meer dan 100 jaar zijn we gespecialiseerd in grondwatertechniek, een vakgebied dat uiteenlopende methoden en technieken omvat. Zo boren wij bronnen met een methode die bij uw grondwatertoepassing aansluit. Denkt u hierbij aan bronbemaling, het boren van brandputten en meer. Uiteraard geven we u graag advies over het gebruik van de grondwaterbronnen.

Bronnen boren met verschillende doeleinden

Grondwater wordt voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Door de decennia heen hebben wij dan ook verschillende specialismen opgebouwd op het gebied van het boren van bronnen. Eén van onze specialismen is bronbemaling, die weer in diverse technieken te verdelen is. Dit zijn bijvoorbeeld filterbemaling en diepwelbemaling, maar ook retourbemaling, waarbij het grondwater weer terug de bodem in wordt gepompt. Verder houden wij ons ook bezig met brandputten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze technieken voor het boren van grondwaterbronnen of wilt u weten welke activiteiten voor u van toepassing zijn? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer (020) 7537980 of via het e-mailadres info@mos.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen om informatie op te vragen.

Mos Grondwatertechniek B.V.