Home » Vacature Elektromonteur bronbemaling

elektroMonteur bronbemaling m/v
(full time), vestiging Heinenoord en halfweg

Als elektricien bij Mos Grondwatertechniek zorg je voor het bouwen van, onderhouden, repareren en in bedrijf stellen van elektrische installaties om de bouwplaats vrij te houden van grondwater. Deze elektrische installaties sturen pompen aan. In teamverband met de monteur(s) bronbemaling werk je meestal samen in de buitenlucht. Een heel afwisselende en verantwoordelijke baan!

Wie zoeken we?
Je wordt enthousiast om de elektrische installatie voor de bronbemaling goed te laten functioneren. Je zet je in om de beste oplossingen te zoeken voor onze opdrachtgevers. Je wil graag samenwerken maar je neemt ook zelf de verantwoording om de installatie goed en veilig te laten functioneren.

Jouw kennis en kunde

  • MBO Electrotechniek
  • Certificaat NEN 3140 VP (Vakbekwaam persoon)
  • Diploma B-VCA (basisveiligheid) of bereid zijn dat op korte termijn te behalen
  • Rijbewijs B(E)

Onze allerbelangrijkste wens: jij en het team van Mos Grondwatertechniek BV passen bij elkaar! Als je dat graag wilt uitvinden, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt contact opnemen met dhr. J. Schellevis, telefoon 0186-607104 of mail j.schellevis@mos.nl.

Wat wij bieden
Je krijgt een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra. We beginnen met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar er is, als het klikt, zeker de mogelijkheid van een vast dienstverband. We zien mensen graag groeien en doorstromen en bieden daarvoor actief mogelijkheden met opleidingen en trainingen.

Lijkt deze baan je leuk, maar ben je toch niet helemaal zeker of het werk bij je past? Neem contact op, dan vinden we dat samen uit!

(geen acquisitie n.a.v. deze vacature a.u.b.)

Vestiging Rayon Zuid

Vestiging rayon Noord

Mos Grondwatertechniek B.V.