Home » Vacature monteur bronbemaling Halfweg

Monteur bronbemaling m/v
(full time), vestiging Halfweg

Als monteur bronbemaling ben je verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt aanbrengen, onderhouden en verwijderen van bronbemalingsinstallaties. Denk aan bemalingsfilters, leidingen en pompen. Dat kan in teamverband zijn of zelfstandig. Machtig werk en meestal in de buitenlucht.

Wie zoeken we?
Je hebt affiniteit met grond-, weg- en waterbouw. Je houdt van aanpakken, vindt fysiek werk leuk. Je zet je graag in om de beste oplossing voor onze klanten te zoeken. Je werkt graag samen en vindt het mooi om van anderen te leren. Maar je schrikt ook niet terug voor eigen verantwoordelijkheid.

Veel van wat je nog niet beheerst, kun je leren als je dat echt wilt. Daar zijn wij van overtuigd. Als jij enthousiast bent, helpen wij je verder. Wat we graag zouden zien:

Jouw kennis en kunde

  • Diploma B-VCA (basisveiligheid) of bereid zijn dat op korte termijn te behalen.
  • Rijbewijs B(E).

Onze allerbelangrijkste wens: jij en het team van Mos Grondwatertechniek BV passen bij elkaar! Als je dat graag wilt uitvinden, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt contact opnemen met dhr. B. Bakker, telefoon 06 – 51 84 78 68 of mail b.bakker@mos.nl.

Wat wij bieden
Je krijgt een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra. We beginnen met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar er is, als het klikt, zeker de mogelijkheid van een vast dienstverband. We zien mensen graag groeien en doorstromen en bieden daarvoor actief mogelijkheden met opleidingen en trainingen.

Lijkt deze baan je leuk, maar ben je toch niet helemaal zeker of het werk bij je past? Neem contact op, dan vinden we dat samen uit!

(geen acquisitie n.a.v. deze vacature a.u.b.)

Vestiging Rayon Zuid

Vestiging rayon Noord

Mos Grondwatertechniek B.V.