Home » Vacature werkplaatsmedewerker Heinenoord

werkplaatsmedewerker m/v
(full time), Vestiging Heinenoord

Als werkplaatsmedewerker ben jij een spil in ons bedrijf: jij zorgt er immers voor dat al ons materieel in tiptop-conditie is. Een heel afwisselende en verantwoordelijke baan!

Wie zoeken we?
Je wordt enthousiast van grote machines, pompen, leidingen…. Dit is een echte ‘groeibaan’. Je kunt je ontwikkelen op allerlei terreinen. Van onderhoudswerkzaamheden tot reparaties. Van lossen met de vorkheftruck tot voorraadbeheer. En nog heel veel meer. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je wil graag samenwerken met anderen en veel leren op veel verschillende gebieden.

Jouw kennis en kunde

  • Diploma B-VCA (basisveiligheid) of bereid zijn dat op korte termijn te behalen.
  • Certificaat ‘Veilig werken met de vorkheftruck’ of bereid zijn dat op korte termijn te behalen.
  • Rijbewijs B(E).

Onze allerbelangrijkste wens: jij en het team van Mos Grondwatertechniek BV passen bij elkaar! Als je dat graag wilt uitvinden, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Je kunt contact opnemen met dhr. J. Schellevis, telefoon 0186-607104 of mail j.schellevis@mos.nl.

Wat wij bieden
Je krijgt een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Bouw & Infra. We beginnen met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar er is, als het klikt, zeker de mogelijkheid van een vast dienstverband. We zien mensen graag groeien en doorstromen en bieden daarvoor actief mogelijkheden met opleidingen en trainingen.

Lijkt deze baan je leuk, maar ben je toch niet helemaal zeker of het werk bij je past? Neem contact op, dan vinden we dat samen uit!

(geen acquisitie n.a.v. deze vacature a.u.b.)

 

Vestiging Rayon Zuid

Vestiging rayon Noord