Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Diepwelbemaling


Mos Grondwatertechniek kan een diepwelbemaling of andere bemaling van uw bouwput verzorgen. Als expert op het gebied van grondboringen en bronbemalingen hebben we al ruim 100 jaar ervaring met grondwater. Grondwater kan gebruikt worden als drinkwater, bluswater maar ook als bronbemaling om de grondwaterspiegel tijdelijk te verlagen. Voor al deze klussen bent u bij Mos Grondwatertechniek aan het juiste adres.

Diepwelbemaling

Wanneer u het heeft over bronbemaling zijn er verschillende technieken beschikbaar om het grondwater tijdelijk aan de bodem te ontrekken waardoor het peil daalt. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld in de bouw rustig leidingen, riolering of kelders aanleggen zonder dat u water tegenkomt.

Een van de toepassingen die gebruikt wordt bij bronbemaling is de diepwelbemaling. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij het graven tot op grote diepten , ingeval van spanningsbemaling ,of wanneer het gaat om grotere hoeveelheden grondwater die onttrokken dienen te worden. Hierbij worden diepwellen aangelegd waarin een onderwaterpomp bevestigd  wordt. Waterpompen zijn daarbij zeer geschikt doordat vanaf grote diepten water naar de oppervlakte kan worden gepompt. Mos Grondwatertechniek adviseert u graag over de mogelijkheden voor uw project!

Contact

Wilt u meer te weten komen over de verschillende vormen van bronbemaling of specifiek over diepwelbemaling, wij geven u graag een uitgebreid advies.

Andere interessante pagina’s: