Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Grondwater boren


Laat uw grondwater op een professionele manier boren door Mos Grondwatertechniek. Door middel van boring van bronnen door onze specialisten, kunt u efficiënt grondwater winnen en weet u zeker dat het boren ervan op een professionele manier gebeurt. Bij ons kunt u dan ook rekenen op gerichte aanpak met de modernste technieken. Wij leveren u bovendien een oplossing op maat als het gaat om de boring van grondwater. Wij hebben namelijk al meer dan een eeuw ervaring op het gebied van grondwater boren!

Grondwater boren

Grondwater winnen door het vakkundig te laten boren

Het is van groot belang dat het boren van grondwater door een specialist wordt uitgevoerd. Er zitten namelijk niet alleen bepaalde risico’s aan vast, waar Mos Grondwatertechniek alles van weet, maar er zijn ook allerlei voorwaarden opgesteld door de overheid. Wij zijn zeer up-to-date op dit vlak en leveren met onze boring van grondwater pure kwaliteit volgens de regels. Grondwater winnen door te boren kan erg handig zijn in veel situaties. U kunt dit grondwater dan gebruiken als bijvoorbeeld een blusbron of voor ondergrondse energieopslag.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u het boren van uw grondwater overlaten aan Mos Grondwatertechniek? Bespreek de mogelijkheden voor de boring van grondwater met een van onze ervaren medewerkers. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@mos.nl of telefonisch contact op te nemen door te bellen naar (020) 7537980. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën en helpen u graag met al uw uitdagingen op het gebied van grondwater.

Andere interessante pagina’s: