Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Retourbemaling

Laat uw retourbemaling over aan Mos Grondwatertechniek. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van grondboringen en bronbemalingen voor het verlagen, opslaan en gebruiken van grondwater. Wij hebben hier al bijna 100 jaar ervaring in en bent daarom bij ons in goede handen. Wij hebben de deskundigheid in huis om tot een succesvolle oplossing en een goed eindresultaat te komen.

Een perfecte retourbemaling door Mos Grondwatertechniek

Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op een perfecte retourbemaling. Bij retourbemaling wordt ervoor gezorgd dat het opgepompte grondwater geheel of gedeeltelijk terug in de bodem gepompt wordt. Het is hierbij van groot belang dat er geen verstoppingen optreden. Daarom is het belangrijk dat u een specialist hiervoor inschakelt. Bronbemaling en retourbemaling dienen namelijk aan bepaalde eisen en voorwaarden te voldoen. Wij zijn op de hoogte van deze voorwaarden en eisen en helpen u hier graag mee. Wij zijn dan ook al jaren deskundig op dit gebied. Kortom, bij Mos Grondwatertechniek bent u aan het juiste adres voor uw retourbemaling!

Meer dan alleen retourbemaling

Naast retourbemaling voeren wij nog meer projecten uit op het gebied van het verlagen, opslaan en gebruiken van grondwater. Wij leveren bijvoorbeeld ook waterputten en brandputten. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, of voor meer informatie. Bel hiervoor naar (020) 7537980Onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers staan u graag te woord.