Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Retourbemaling


Laat uw retourbemaling over aan Mos Grondwatertechniek. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van grondboringen en bronbemalingen voor het verlagen, opslaan en gebruiken van grondwater. Wij hebben hier al bijna 100 jaar ervaring in en u bent daarom bij ons in goede handen. Wij hebben de deskundigheid in huis om tot een succesvolle oplossing en een goed eindresultaat te komen.

Bronbemaling Grondmonsters

Een perfecte retourbemaling door onze specialisten

Door onze decennialange ervaring kunt u bij ons rekenen op een perfecte retourbemaling voor uw toepassing. Bij retourbemaling wordt ervoor gezorgd dat het opgepompte grondwater geheel of gedeeltelijk terug in de bodem gepompt wordt. Het is hierbij van groot belang dat er geen verstoppingen optreden. Daarom is het belangrijk dat u een specialist hiervoor inschakelt. Bronbemaling en retourbemaling dienen namelijk aan bepaalde eisen en voorwaarden te voldoen, die vaak ook door de overheid zijn bepaald. Wij zijn op de hoogte van deze voorwaarden en eisen en helpen u hier graag mee. Kortom, bij Mos Grondwatertechniek bent u aan het juiste adres voor uw retourbemaling!

Meer dan alleen retourbemaling

Naast deze vorm van bemaling, voeren wij nog meer projecten uit op het gebied van het verlagen, opslaan en toepassen van grondwater. Wij leveren bijvoorbeeld ook waterputten, brandputten en voeren boringen uit voor ondergrondse energieopslag. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken, of om meer informatie op te vragen. Bel hiervoor naar (020) 7537980 of stuur een e-mail naar info@mos.nl. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier. Onze ervaren en klantvriendelijke medewerkers staan u graag te woord.

Andere interessante pagina’s: