Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Brandput

Creëer een veilige omgeving met een brandput van Mos Grondwatertechniek! Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van veiligheid rondom grondboringen en bronbemalingen dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben hier de oplossing voor! Mos heeft al jaren ervaring met alles op het gebied van water. Een brandput is een ideale oplossing wat betreft een blusmiddel.

Een veilige omgeving door een brandput van Mos Grondwatertechniek

Al bijna 100 jaar heeft Mos Grondwatertechniek ervaring op het gebied van grondwater. Denkt u aan het aanleggen van onder andere brandputten, bronbemaling en grondboringen. Veiligheid is van groot belang, u dient dan ook een effectief blusmiddel hebben. Wat is handiger dan water? Er zijn wel vele voorwaarden waar uw brandput aan moet voldoen. Hier is Mos Grondwatertechniek volledig van op de hoogte en uiteraard ook van de technische mogelijkheden. Kortom, bij Mos Grondwatertechniek kunt u terecht!

Heeft u interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een brandput? Wilt u dat Mos Grondwatertechniek deze voor u aanlegt? Een verstandige keuze! Om de mogelijkheden te bespreken met een van onze medewerkers kunt u per e-mail contact met ons opnemen of even bellen naar (020) 7537980. Graag tot ziens bij Mos Grondwatertechniek!

Andere interessante pagina's: