Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Brandput


Creëer een veilige omgeving met een brandput van Mos Grondwatertechniek! Als u op zoek bent naar een specialist op het gebied van veiligheid rondom grondboringen en bronbemalingen dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben hier de oplossing voor! Wij hebben al jaren ervaring met alles op het gebied van grondwater. Een brandput is de ideale oplossing voor een blusmiddel, omdat er snel een grote hoeveelheid bluswater uit kan worden gehaald.

Bronbemaling Grondmonsters

Een veilige omgeving door middel van een brandput

Al bijna 100 jaar heeft Mos Grondwatertechniek ervaring op het gebied van grondwater. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanleggen van onder andere brandputten, bronbemaling en grondboringen. Veiligheid is van groot belang en u dient dan ook over een effectief blusmiddel te beschikken. Wat is in een dergelijke situatie handiger dan een grote hoeveelheid water? Er zijn wel vele voorwaarden waar uw brandput aan moet voldoen. Hier is Mos Grondwatertechniek volledig van op de hoogte – en uiteraard ook van alle technische mogelijkheden. Kortom, bij Mos Grondwatertechniek kunt u perfect terecht! Wij boren brandputten van:

  • 30 m3
  • 60 m3
  • 90 m3

Heeft u interesse?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een brandput? Wilt u dat Mos Grondwatertechniek deze voor u aanlegt? Een verstandige keuze! Om de mogelijkheden te bespreken met een van onze medewerkers, kunt u per e-mail contact met ons opnemen of even bellen naar onze vestiging Zuid (0186) 607100 of onze vestiging Noord (020) 7537980. Graag tot ziens bij Mos Grondwatertechniek!

Andere interessante pagina’s: