Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Energieopslag bodem


Maak voor uw energieopslag eens gebruik van de bodem met behulp van de diensten van Mos Grondwatertechniek. Zo maakt u op een effectieve en praktische manier gebruik van energie. Wij bij Mos Grondwatertechniek hebben alle verstand van energieopslag in de bodem en kan u daar uitstekend bij helpen.

Energieopslag in de bodem door Mos Grondwatertechniek

Door de jaren heen hebben wij de nodige expertise en kennis opgebouwd. Wij zijn al bijna 100 jaar actief op het gebied van grondwater, bijvoorbeeld in de opslag van grondwater in waterputten. Grondwater leent zich er ook voor om energie te winnen. Wij hebben diverse opslagsystemen die perfect zijn voor energieopslag, bijvoorbeeld in de bodem. Dit is perfect voor de regeling van warmte of koeling. Hierdoor betaalt u minder maandelijkse energiekosten. Het grondwater wordt dan ook steeds weer hergebruikt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hier optimaal over adviseren. Mos Grondwatertechniek maakt energieopslag in de bodem mogelijk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over energieopslag met behulp van de bodem? Stuur ons dan een e-mail of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar (020) 7537980Wij beantwoorden graag uw vragen en bespreken uw mogelijkheden. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Tot ziens bij Mos Grondwatertechniek!

Andere interessante pagina’s: