Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Grondboring


Laat uw grondboring regelen door Mos Grondwatertechniek. Als u op zoek bent naar een specialist die al jarenlang ervaring heeft op het gebied van grondboringen en bronbemalingen, zoek dan niet verder. Wij hebben de oplossing voor al uw grondwater problemen. Daarnaast hebben wij een snelle en optimale service waarmee we u graag van dienst zijn.

Bronbemaling Grondmonsters

Uw grondboring laten regelen door Mos Grondwatertechniek

Als u uw grondboring laat regelen door Mos Grondwatertechniek, dan weet u dat u in goede handen bent. Bij grondboringen kan grondwater naar boven gehaald worden. Zo kunt u het grondwater niveau verlagen door verschillende vormen van bronbemaling. Wij hebben al jarenlang ervaring met grondwater en hebben niet alleen kennis van de technische mogelijkheden, maar ook van de Nederlandse regelgeving op dit gebied. Aan een grondboring zitten namelijk veel risico’s verbonden. Als u ons inschakelt hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Op Mos Grondwatertechniek kunt u rekenen!

Het gebruik van grondwater

Na een grondboring naar grondwater, kunt u dit wat nog goed hergebruiken. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken voor in uw brandput of waterput. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met grondwater? Dan kunt u deze bespreken met onze klantvriendelijke medewerkers. Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 7537980Wij staan voor u klaar!

Andere interessante pagina’s: