Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Spanningsbemaling


Een spanningsbemaling laat u uitvoeren door Mos Grondwatertechniek. Kiest u voor Mos Grondwatertechniek, dan kiest u voor een specialist op het gebied van spanningsbemaling. Wij hebben namelijk al jaren ervaring met spanningsbemaling en hebben de juiste expertise in huis om uw uitdagingen op het gebied van grondwater probleemloos aan te gaan!

Spanningsbemaling

Spanningsbemaling: een techniek om de grondwaterstand te verlagen

Er zijn meerdere manieren om de grondwaterstand te verlagen. Deze technieken vallen onder de bronbemaling. Denk bijvoorbeeld aan filterbemaling of diepwelbemaling. Bij spanningsbemaling wordt het grondwater verlaagd door een zandlaag te pompen die wordt opgesloten door een kleilaag. Hier zitten natuurlijk een aantal risico’s aan, maar daar hebben wij alle ervaring mee. Wij lossen in no-time eventuele problemen op met onze optimale service. Wij kunnen u voorzien van een snelle service met een goed advies. Voor het uit laten voeren van spanningsbemaling bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Meer mogelijkheden

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden voor het verlagen van uw grondwater dan alleen door spanningsbemaling. Daarnaast kunt u ook nog erg veel met grondwater doen. Gebruik het bijvoorbeeld voor brandputten of waterputten! Voor de aanleg hiervan kunt u ook bij ons aankloppen. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar (020) 7537980 en wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Andere interessante pagina’s: