Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Freatische bemaling


Bij Mos grondwatertechniek vindt u verschillende technieken voor een freatische bemaling van de grond. Als specialist op het gebied van bronbemalingen adviseren wij u graag advies over de verschillende bemalingstechnieken en de eventuele voor en nadelen ervan voor uw project. Samen met u zoeken we naar een toepassing om het grondwater van uw kavel tijdelijk te kunnen verlagen zonder dat u hier nadelige gevolgen van ondervindt.

Freatische bemaling

Grondwaterboringen kunnen verschillende doelen voor ogen hebben. Zo kan het grondwater opgepompt worden waardoor het te gebruiken is als drink, blus of koelwater. Maar ook worden boringen gedaan om brandputten of waterputten aan te leggen en het stabiliseren van bouwputbodems. Bronbemaling dient daarbij altijd om het grondwaterpijl tijdelijk te verlagen zodat bijvoorbeeld in de bouw gemakkelijker tunnels worden aangelegd of kelder kunnen worden gegraven.

Mos Grondwatertechniek is expert op het gebied van grondwaterboringen en bronbemalingen waardoor u voor alle zaken op het gebied van grondwater boringen bij ons terecht kunt. Wij geven u graag een passend advies een freatische bemaling of een van de andere bronbemaling voor uw terrein. Neem gerust contact met ons op voor het stellen van vragen of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend advies.

Naast freatische bemalingen kunt u bij ons ook terecht voor de ondergrondse opslag van energie, het aanleggen van pomp- en leidingsystemen of het aanleggen van een brand- of waterput.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij weten waar we over praten en staan voor kwaliteit!

Andere interessante pagina’s: