Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Deepwell bemaling


Voor een deepwell bemaling van uw bouwterrein kunt u terecht bij Mos Grondwatertechniek. Als specialist op het gebied van bronbemalingen werken we al ruim 100 jaar met grondwater. Het tijdelijk ontrekken van grondwater aan de bodem, bronbemaling, is een veel gebruikte techniek in de bouw om het werken onder de grond gemakkelijker te maken. Ideaal bij het aanleggen van kelders, tunnels of rioleringsbuizen.

Deepwell bemaling

Grondwater kan vele functie vervullen, zo wordt het gebruikt als drinkwater en bluswater maar het kan ook in de weg zitten wanneer u aan een project bezig bent. Bij bronbemalingen wordt water aan de grond ontrokken om het grondwaterpijl tijdelijk te verlagen zodat u uw project zonder problemen voort kunt zetten.

Mos Grondwatertechniek beheerst diverse technieken met betrekking tot bronbemaling. Deepwell bemaling is een van de technieken welke vaak gebruikt wordt op bouwterreinen doordat het zeer geschikt is voor het grote diepte en het relatief weinig ruimte in beslag neemt. Eerst worden wellen gegraven waarin een filter wordt aangelegd. Daarna wordt in deze filter een onderwaterpomp geplaatst die het grondwater naar de oppervlakte pompt. Vervolgens wordt het grondwater afgevoerd naar het betreffende lozingspunt.

Bekijk samen met ons de mogelijkheden voor een deepwell bemaling in uw project.

Contact

Wilt u meer te weten komen over het monitoren van de waterstand en debiet? Neem dan contact met ons op.

Andere interessante pagina’s: