Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Grondwater verlagen


Laat uw grondwater verlagen door Mos Grondwatertechniek. Als u namelijk het grondwater wilt verlagen dan heeft u een goed systeem nodig om dit te kunnen verwezenlijken. Mos Grondwatertechniek helpt u hier graag bij. Wij hebben al jaren ervaring met grondwater, grondboringen en bronbemalingen, al bijna 100 jaar! Grondwater verlagen

Grondwater verlagen

Mos Grondwatertechniek heeft het juiste systeem om uw grondwater te verlagen

Het grondwater verlagen is in no-time geregels met behulp van de systemen van Mos Grondwatertechniek. U kunt bij ons kiezen uit verschillende systemen om het grondwater te verlagen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bronbemaling. Hierbij wordt de grondwaterstand verlaagd door het grondwater aan de bodem te onttrekken zodat u droog kunt werken bij de aanleg van bouwputten, kelders, leidingen en rioleringen. Daarna kan het grondwater opgeslagen worden in waterputten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en kunt u profiteren van een snelle, optimale service. Kortom, bij Mos Grondwatertechniek bent u bij alles op het gebied van grondwater aan het juiste adres.

Een oplossing op maat

U maakt een verstandige keuze als u Mos Grondwatertechniek inschakelt. Wij zorgen namelijk voor een oplossing op maat. Stuur een e-mail of neem direct telefonisch contact op door te bellen naar (020) 7537980Wij zien uw bericht graag tegemoet!

Andere interessante pagina’s: