Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Grondwater boring

Voor advies over een specifieke grondwater boring kunt u altijd terecht bij Mos Grondwatertechniek. Als specialist op het gebied van bronbemalingen en grondboringen geven wij u graag advies over de voor en nadelen van de verschillende boortechnieken en helpen we u de juiste oplossing te vinden voor het tijdelijk verlagen van uw grondwaterpijl.

Het boren naar grondwater heeft enkele doelen zo kan het grondwater worden gebruikt om te drinken, te koelen en te blussen. Tevens kan het dienen als opslag voor warmte en kou, stabilisering van bouwputbodems en bij verschillende vormen van bronbemaling. In veel gevallen wordt bronbemaling gebruikt om de grondwaterstand tijdelijk te verlagen om bijvoorbeeld de bouw van een kelder of een tunnel soepel te kunnen laten verlopen.

Mos Grondwatertechniek geeft u advies over alle zaken omtrent grondwater boringen. Na 100 jaar grondwater ervaring geven we u graag een passend advies over de juiste bronbemaling voor uw terrein. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft over een van de technieken of om een afspraak te maken een vrijblijvend advies.

Contact

Wilt u meer informatie over één of meerdere activiteiten, neem dan gerust contact met ons op. Wij weten waar we over praten en delen onze kennis graag!

Andere interessante pagina's: