Skip to main content

Rayon Zuid
Kantoor regio Rotterdam

Rayon Noord
Kantoor regio Amsterdam

Bemalingen

Boringen

Energieopslag

Mos


Mos Grondwatertechniek lost al uw problemen en uitdagingen op het gebied van grondwater voor u op. Wij weten dat grondwater een belangrijke rol speelt in de samenleving. Het kan bedreigend zijn en de nodige risico’s met zich meebrengen. Daarentegen kan het ook optimaal gebruikt wordt voor bijvoorbeeld warmte en koeling. Mos Grondwatertechniek heeft hier alle verstand van en biedt de juiste oplossingen voor alles wat u met uw grondwater wilt doen.

Mos

Mos Grondwatertechniek: dé specialist op het gebied van grondwater

Al bijna 100 jaar zijn we actief in de grondwater branche. Bij ons kunt u terecht voor onder andere bronbemaling, een exactflow regeling, brandputten, waterputten, ondergrondse energieopslag en pomp- en leidingsystemen. Voor ieder van deze technieken zijn er diverse systemen ontwikkeld om tot het gewenste resultaat te komen. Verder zijn er regels en voor waarden voor deze systemen. Mos Grondwatertechniek heeft hier ervaring mee en weet precies hoe om te gaan met deze regels en voorwaarden. Wij regelen het voor u.

Meer weten over Mos Grondwatertechniek?

Heeft u interesse in de diensten van Mos Grondwatertechniek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn per e-mail en telefonisch via (020) 7537980 te bereiken voor al uw vragen en uiteraard voor meer informatie

Andere interessante pagina’s: